Ruilen & Retourneren

Heb je recentelijk iets aangeschaft in onze prachtige online winkel, maar ben je niet helemaal tevreden? Geen enkel probleem! Bij Your Favorites begrijpen we dat jouw gedachten kunnen veranderen, en dat is helemaal in orde. Het retourneren van producten is bij ons even moeiteloos en plezierig als het shoppen zelf - we beloven het!

Laten we eerst een blik werpen op een paar eenvoudige richtlijnen. Zorg ervoor dat je het product dat je wilt retourneren binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugstuurt. Zo houden we alles georganiseerd en het beste van alles: we kunnen jou sneller van dienst zijn!

Voordat je in de startblokken schiet om je retourzending voor te bereiden, onthoud dat we alleen artikelen in hun oorspronkelijke staat en verpakking accepteren. We verzoeken je vriendelijk om geen gebruikte, beschadigde of anderszins gewijzigde items retour te sturen. We koesteren onze producten en willen ervoor zorgen dat ze een nieuw, liefdevol thuis vinden!

Nu je op de hoogte bent, laten we ons simpele retourproces in gang zetten! Volg deze eenvoudige stappen:
  1. Vul het retourformulier in:
    Download ons retourformulier en vul het volledig in.

  2. Stuur je bestelling terug:
    Verzend de artikelen samen met het ingevulde retourformulier naar het opgegeven adres. Zorg ervoor dat je het pakket voorziet van een Track en Trace code, omdat jij als verzender verantwoordelijk bent en we eventuele misverstanden willen voorkomen.

  3. Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening:
    Zodra we het pakket hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen weer op je bankrekening staat.
Zodra we het product ontvangen en geïnspecteerd hebben, wordt je retourzending snel verwerkt en storten we zo snel mogelijk het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. We zullen je natuurlijk op de hoogte brengen zodra dit is gebeurd.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons vriendelijke en behulpzame klantenserviceteam via info@your-favorites.nl. We zijn er om je te ondersteunen en je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken.