Contact

Neem contact met ons op 📧

Welkom bij Your Favorites! We zijn ontzettend blij dat je de weg naar ons hebt gevonden. Of je nu een vraag hebt over onze producten, een suggestie wilt delen of gewoon even wilt kletsen, we staan klaar om je te helpen.

Laat van je horen! ✍️

Heb je iets op je hart? Ons handige contactformulier staat te popelen om jouw bericht te ontvangen. Vul simpelweg je gegevens in, schrijf je bericht en klik op verzenden. Binnen twee werkdagen mag je een reactie van ons verwachten, boordevol informatie.

Volg ons 🌐

Mis nooit meer een update! Volg ons op jouw favoriete sociale mediaplatform Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste producten, spetterende aanbiedingen en nog veel meer. Een berichtje sturen via social media kan natuurlijk ook – we vinden het geweldig om met je te connecten!

Bij Your Favorites streven we ernaar om jouw ervaring vlekkeloos en plezierig te maken. Jouw feedback is van onschatbare waarde en drijft ons om nog beter te worden. We kunnen niet wachten om van je te horen – schroom niet om ons een bericht te sturen! 💌

Privacy voorop 🔒

Benieuwd hoe we met jouw gegevens omgaan? Neem gerust een kijkje in onze privacyverklaring [voeg hier de link naar je privacyverklaring toe] voor meer informatie.

Contactformulier